torsdag 8 december 2011

Adventskalender

Sedan den 1 december har Gococo lottat ut strumpor, presentkort, mössor osv varje dag. Det kommer de att göra fram till jul och vad man kan vinna kan man läsa om i respektive lucka där man också hittar en fråga som ska besvaras via mejl.

Det är sällan jag vinner något i sådana här sammanhang men jag kände ändå att jag ville vara med så nu har jag varit inne på deras hemsida nästan varje dag och tävlat. När jag tidigare idag besökte hemsidan igen – den här gången för att del av deras 2:a advent erbjudande som gäller till och med idag – såg jag att jag faktiskt hade vunnit gårdagens strumpor:

Light Sport Lila  

Så glad jag blev! Nu kan jag se fram emot ett par strumpor av typen Outdoor, en T-shirt, en Micro Fleece Mössa i Korall (från erbjudandet) samt de lila strumporna från advenstkalendern.

Jag tycker verkligen jättemycket om strumporna jag har från Gococo och det ska bli spännande att även testa T-shirten och mössan. Outdoor-strumporna kommer jag att ha nytta av ute i kylan på mina promenader, medan de korta strumporna passar perfekt till gruppträningarna då jag föredrar strumpor med kortare skaft.

Vill Ni testa dessa strumpor eller letar Ni efter julklappar till nära och kära? Gå in på hemsidan så hittar Ni kanske det Ni söker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar