lördag 10 december 2011

Ingen uppkoppling = inget inlägg


Igår hade vi strömavbrott vilket gjorde att uppkopplingen slutade fungera och hur många gånger jag än återställde nätverkskortet och försökte lösa problemet kunde jag inte gå ut på internet. Därför har jag inte kunnat skriva om gårdagen.

Vår leverantör har fortfarande inte löst problemet och när jag ringde dem i eftermiddags, sa de att de beräknar att problemet (som beror på strömavbrottet) ska vara löst först kl 12 den 12 december. Uselt!!! Jag har velat göra lite research för skolarbetet på nätet idag, boka in mig på pass, kolla mina mejl men inget har jag kunnat göra. Nu har vi fått låna ett mobilt bredband fram till imorgon eftermiddag, så nu kan jag börja göra allt jag hade velat göra under dagen och kan även skriva ner vad som har hänt sedan igår morse.

Igår hade jag hoppats på att kunna lämna skolan runt två/ halv tre, men det blev inte så. Det var först kl 17 som jag kunde packa ihop mina grejer och gå mot tunnelbanan, men redan 40 minuter tidigare hade jag varit tvungen att gå in på bokningssystemet och avboka Latinon. :o( Så var det med lyckohormonerna... (men jag kände mig lite mindre uppgiven efter att ha pratat med en av mina handledare i alla fall).

En timme senare när jag klev in i lägneheten kunde jag dock glädjas åt något annat: ett paket från Gococo! Fantastiskt snabb leverans: jag beställde/vann sakerna i torsdags och fick paketet redan igår. Däri låg det t-shirten, Outdoor-strumporna, mössan, samt de lila strumporna som jag vann.



Jag provade allting på en gång och det kändes bra, fast självklart måste jag sätta dem på prov genom att träna i dem. Det kunde jag inte göra igår trots att jag faktiskt motionerade ( väldigt lugn promenad – 516 kcal på 72 minuter), men idag skulle jag göra det på Cirkel-passet som jag tänker berätta om snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar