tisdag 22 februari 2011

”Välkommen hem!”

- sa ett paket när jag klev in genom dörren för en ca timme sedan. Vad fick jag då? Jo, det var de fantastiska strumporna som jag vann på Ett dussin pannor för inte så länge sedan! Tack, Suzan!

Mitt Dalarna-äventyr slutade alltså idag och jag känner mig nöjd. Det var 2 givande studiedagar på högskolan.

Jag träffade trevliga kurskamrater, och lärde mig en hel del om byggplanering och byggmaterial. Det känns också som att det blir lättare att förbereda mig inför tentorna efter dessa dagar.

Resan var positiv ur andra perspektiv också: jag tränade BodyCombat (så kul!), fick frukosten serverad i 2 dagar, och läste klart Matthandlare Olssons död av Karin Wahlberg och tyckte att boken var riktigt intressant och charmig (om en kriminalroman kan vara charmig ;o) ). Jag har läst författarens alla böcker i Claes Claesson-serien och gillar henne starkt.

Jag har några nya kriminalromaner (älskar kriminalromaner!!! :o) ) i bokhyllan som väntar på att jag ska läsa dem. Jag funderar just på vilken av dem jag ska börja läsa i badkaret i väntan på att min man ska komma hem från sin träning. Svårt beslut att fatta ;o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar