lördag 9 april 2011

God morgon!

- säger jag med påsar under ögonen och ett glas färskpressad apelsinjuice i handen.

Visst smakar apelsinjuice mycket godare när den är färskpressad?

Jag tycker i alla fall det. Till frukost har jag ätit lite bacon, en omlett på två ägg och om jag inte är för lat, kommer jag att fixa lite mannagrynsgröt också.

Snart ska jag byta glasögonen mot linser och ta på mig ett träningslinne, tights och GoCoCo strumpor för att klara flera pass utan svettiga fötter.

Apropå det, jag beställde några par vardagsstrumpor från GoCoCo i veckan eftersom de har ett påskerbjudande nu fram till 20 april. De har 50 % rabatt på strumporna Colour som finns i tre färger: lila, lime och turkos som ni ser på bilden:

Bilden är hämtad från GoCoCo.

Beställer Du minst 4 par, bjuder de dessutom på frakt! Glöm inte rabattkoden för att kunna ta del av erbjudandet: 5517.

Nu ska jag alltså alldeles strax gå iväg till gymmet för att inte komma hem förrän runt halv tre.

Jag börjar med en av mina nya favoriter: Actic Cirkel. Egentligen skulle det räcka med det passet eftersom det är sååååå jobbigt, men efter det är det Happy Saturday och idag är det underbara Cilla som har Dance Aerobic. Den klassen kan jag bara inte missa. Och när jag nu ändå kommer att vara där i några timmar, varför inte stanna kvar en liten stund till och jobba med sin energi i en KundaliniYoga-klass.

För att orka alla passen tar jag med mig lite extra energi i form av banan och dextro för att kunna ladda om mellan klasserna.

Jag hör av mig sen om jag nu ens kommer att klara av att använda tangentbordet ;o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar