torsdag 28 april 2011

Orkade inte

träna ikväll. När jag satte mig för att läsa kurslitteraturen började tröttheten bli mer och mer påtaglig efter att bara ha sovit 12,5 timme istället för 16-17 de senaste två nätterna. Jag har haft svårt att somna sedan vi kom hem från Ungern, men klockan ringde ändå kl 7 båda morgnarna.

Därför orkade jag tyvärr inte ta mig till Sydpoolen ikväll, så jag fick varken hjälp med löptekniken eller bättre kondition av Fys-passet. Det var synd, men jag behövde ta det lugnt idag, kändes det som.

Som tur var, somnade jag inte på eftermiddagen, så jag hoppas kunna somna i tid idag, så att jag har energi för att träna imorgon.

Hade Ni ork för att träna denna torsdag?

1 kommentar:

  1. attans då! Men man ska lyssna på kroppen sin, så det var bra att du gjorde det. Nej, jag var oxå hemma - fast jag har ränt fram o tillbaka 2ggr t/r stan iaf, med återvinningsgrejs (papper, plast o konserver). Det är bra med en pirra och ett par ben om man inte har bil. =)

    Här är några länkar som sagt tidigare. Först är det Skottvångs gruva, där du förstås kan titta på alla deras flikar. Men Bo & göra är kanske mest intressant. Å sen en länk till Naturreservatet Marvikarna som jag gick igenom häromdagen.
    Åsså länken till butiken i Sthlm. :)

    http://www.skottvangsgrufva.se/index.html
    http://www.lst.se/_sodermanland/amnen/Naturvard/
    Naturreservat/gnesta/marvikarna/

    http://www.dancegymshop.com/productHome.aspx

    Kram Mia

    SvaraRadera