lördag 22 oktober 2011

Lördag & tävling


Tvättmaskinen kördes tre gånger, så jag har hängt väldigt många kläder på tork. Vi gjorde några förbättringar i arbetsrummet också och man märker verkligen hur små saker kan göra stor skillnad. Även lite läsning om träning och kost hann jag med. Några viktiga mejl skickades också iväg.

Till lunch lagade jag kyckling i en god kantarellsås med smak av curry, samt fullkorns pasta. Tyvärr var jag inte lika duktig på att försöka hålla mig till nyttigheter senare under kvällen när lite chips och en glass hamnade i magen. Dåligt, jag vet...

Som tur är har jag varit i en sms-konversation där det bestämdes att det skulle bli träning imorgon. Suzan och jag ska på Ruffie i Huddingehallen. Jag har aldrig testat denna träningsform förut så det ska bli kul att prova den. Den verkar rolig men samtidigt riktigt jobbig.



Just det, innan jag glömmer så vill jag berätta för Er att Suzan har en tävling på sin blogg där man kan vinna strumpor från Seger

 
Jag äger ett par av den vita dammodellen som jag har skrivit om förut eftersom jag tyckte att strumporna var sköna. Nu vill jag dock vinna herrmodellen och ge din till min underbara man.


1 kommentar:

  1. Ruffie training ser verkligen kul ut och HÅRT! Jag ser fram emot din utvärdering senare :)

    // Veronica

    SvaraRadera