måndag 17 oktober 2011

Utvärdering nr1


Denna månad inleddes med ToppLoppet där vi fick många grejer från lagets sponsorer. Efter att ha använt strumporna och jackan som vi fick några gånger känner jag att jag kan berätta vad jag tycker om dem.

Strumporna kommer från Seger och är riktigt snygga. 


Självklart finns det andra egenskaper som kanske är ännu viktigare: passar fötterna riktigt bra och håller dem torra även om man svettas mycket.

Löparjackan vi sprang i på ToppLoppet kom från en annan sponsor: Nike


En väldigt lätt och tunn jacka som ändå skyddar mot vinden när man är ute och går eller springer. Den har jättefin passform som gör att man känner sig rätt snygg ute i spåret. Självklart har jackan reflexer som gör att man syns bättre i mörkret och praktiska fickor för nycklar, mobil och liknande.

Jag har varit nöjd med både strumporna och jackan. Därför hade jag på mig dem även idag när jag gick ut för en morgonpromenad. Jag har tyvärr ingen koll på hur snabbt jag gick och hur många km det blev eftersom jag glömde ladda batteriet till GPS-sensorn. Men mobilen hade jag med mig och jag tog några bilder denna höstmorgon då temperaturen låg på +5 grader kl 9:10:


Det jag vet om promenaden är att jag gick i 63 minuter och hade en snittpuls på 123 slag/minut. Jag försökte ta i så mycket det gick så här på måndagsmorgonen och maxpulsen blev 158 tack vare lite fartlek på slutet. Jag använde lyktstolparna för att bestämma längden på intervallerna då jag skulle springa i högt tempo eller bara gå raskt. Resultatet av promenaden med stavarna blev 457 förbrända kalorier och en kropp som är vaken. Tack vare den friska luften känner jag också att hjärnan kommer att kunna hjälpa mig med dagens skolarbete.

Jag bestämde mig redan igår kväll för att jobba hemifrån idag. Bara för att vi har grupparbete behöver vi ju inte sitta tillsammans hela tiden och diskutera. Man måste ibland producera också och då tycker jag att det är bra att slippa åka 2,5 timme tur och retur till skolan och sitta i en sal med dålig luft. Nu hade jag också tid för en morgonpromenad och har någon extra timme på mig att jobba med projektet. Skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar