torsdag 24 mars 2011

Morgonpromenad + frukost

Jag blev så glad och peppad av siffrorna imorse att jag bestämde mig för att ta en promenad innan frukosten.

Det var länge sedan jag var på promenad så tidigt på dagen, men det var dags att damma av EasyTone-skorna och ta på sig träningskläder. När jag nästan var färdig insåg jag hur svart min klädsel var, så jag valde att ta på mig dessa stödstrumpor från GoCoCo:

Jag visste inte riktigt vilken väg jag skulle ta, men ville ha lite utmaning, så efter cirka 1,5 minut var jag på väg uppför de här trapporna:

Jag tog två steg i taget och sprang nästan hela vägen upp (tjejen på bilden var i vägen sista 10 stegen...då var jag tvungen att sakta ner) som fick hjärtat att jobba ordentligt. Resten av sträckan var inte lika mycket uppför, men det det lutade alltid åt något håll även om bara pyttelite. Jag gick i 34-35 minuter, hade en maxpuls på 163 och en medelpuls på 122. Kaloriförbrukningen blev 241 kcal.

Efter promenaden var det dags för frukost. Det blev 2 mackor med grovt bröd, rökt skinka och tomat, samt mannagrynsgröt med honung och kanel. Jag drack också ett glas apelsinjuice med fruktkött, gott!

Nu ska jag in i duschen, sen måste några skoluppgifter göras innan det blir dags att äta lunch och bege sig till jobbet.

Ha en fantastisk dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar